c/ indústria, 7 08570 torelló (barcelona)
   
servei tŔcnic 
 
 

programari gratu´t

 anti-virus
Avast FREE

avast! FREE  està disponible de forma gratuïta NOMÉS per a ús domèstic i no comercial. Si vostè no és un usuari domèstic, o Utilitza el seu ordinador amb fins comercials, avast! FREE no està autoritzat per a tal ús. En el seu lloc, oferim una àmplia gamma de productes més apropiats proveint major seguretat de les dades per a ús comercial, començant per avast! Professional Edition.

La nova versió d’Avast, Free! ja esta apunt. Us la podeu descarregar i provar-la, ja sabeu les condicions d’us son com les versions anteriors. A gaudir !!!

Baixeu la versio 2014 d´Avast FREE

Descarrega'l  
Cure it

Dr.Web CureIt! és una eina de desinfecció que no precisa instal·lació. Es tracta d´un executable que realitza una revisió mèdica del sistema a la recerca de spyware, cucs i tot tipus de virus.

Dr.Web CureIt! està dissenyada per ser utilitzada quan el sistema ja ha estat infectat, és a dir, no protegeix l´ordinador en temps real, només detecta i elimina els virus una vegada ja estan en el PC.

A diferència d´altres antivirus, les actualitzacions de signatures contra noves amenaces s´integren en l´arxiu executable, amb el que cal descarregar-ho sencer periòdicament.

Repassa amb Dr.Web CureIt! els teus discos si sospites que alguna cosa no va bé.

(l’antivirus no es gratuït, la versió de proves dura 30 dies.)

Descarrega'l  
 internet
FileZilla

El FileZilla és un client FTP per a Windows, Linux, FreeBSD i MacOS X (aquí trobareu la versió windows). És programari lliure i de codi obert, amb llicènctria GPL. Permet l´ús d´FTP, SFTP i FTP sobre SSL.

Windows XP, Vista and Windows 7

Descarrega'l  
Mozilla Firefox

Firefox inclou ara millores de rendiment importants, incloent el nostre nou motor de Javascript JägerMonkey. Des d´uns temps més ràpids d´arrencada i de dibuixat de gràfics fins a una velocitat millorada en la càrrega de pàgines, notaràs la diferència a l´instant.

[... mes.]

Descarrega'l  
Skype

Skype és la millor aplicació gratis de trucades telefòniques, vídeoconferencia i xats a través d´Internet. Amb un micròfon i uns auriculars pots parlar amb amics i familiars que viuen a l´altre costat del planeta o al teu mateix barri. I amb una mica de diners, Skype també funciona com un telèfon normal.

Per cridar a algú, afegeix-ho com a contacte i fes doble-clic sobre el seu nom: Skype es posarà en contacte amb l´altre ordinador i, si l´altra persona despenja, la trucada tindrà lloc. Els sons i botons de Skype són molt semblats als d´un telèfon

Descarrega'l  
TeamViewer (Control remot)

TeamViewer és una aplicació de control remot que posa l´accent en la facilitat d´ús. Cada ordinador que estigui executant TeamViewer, a més d´actuar com servidor, pot connectar-se a un altre i obtenir una vista interactiva de l´Escriptori de l´altre equip. Per a això només has d´introduir el nombre de sessió de l´ordinador al que vols connectar -una espècie de nombre de telèfon de TeamViewer- i la contrasenya que et proporcionarà l´altra persona. Fins i tot pots gravar un vídeo de la sessió.

TeamViewer portàtil es pot executar directament des d´un llapis USB o un CD. La solució perfecta si vostè es desplaça sovint.

Descarrega'l  
 multimŔdia
Conversor de Video

Freemake Video Converter, excel•lent converso de video, converteixi vídeos gratis a AVI, MP4, WMV, MKV, SWF, 3GP, DVD, MPEG, MP3, iPod, iPhone, PSP, Android, converteixi vídeos en línia des de 40+ llocs, gravi discos DVD i Blu-ray i pugi a YouTub els teus vídeos.

Converteixi les fotos i MP3 en presentacions de diapositives amb música de fons. Creu visualitzacions de música mitjançant la conversió d´àudio per a vídeo. Pugi les seves fotos i música a YouTube.

M’agrada la seva simplicitat i eficàcia.

Descarrega'l  
Editor de Audio

Audacity és una eina que et permet gravar, editar i manipular arxius de so digital en diversos formats.

A més de crear els teus propis enregistraments a partir d´arxius individuals, afegint múltiples efectes, amb Audacity pots importar arxius d´àudio en format WAV, AIFF, AU, MP3, etc.

Audacity admet els comandos bàsics d´edició (tallar, copiar, pegar, desfer), barreja cançons, i inclou un editor d´amplitud, un espectrograma i un analitzador de freqüències implementats.

?Com descarrego i instal·lo el codificador de MP3 LLEPA¿

Descarrega'l  
Reproductor d┤audio i video

VLC es un reproductor multimèdia de codi lliure (GPL), que pot suportar la majoria de formats multimèdia (audio i video). Es una alternativa el popular Windows Media  Player.
Compatible Windows 7 i 8

VLC pot lleguir els següents formats com MPEG-1/2, DIVX (1/2/3), MPEG-4 ASP, DivX 4/5/6, XviD, 3ivX D4, H.261, H.263 / H.263i, H.264/MPEG-4, Cinepak,    Theora, Dirac, VC-2MJPEG (A/B), WMV,  WMV 3 / WMV-9 / VC-1, Sorenson 1/3 (Quicktime), DV (Digital Video), On2 VP3/VP5/VP6, Indeo Video v3 (IV32), Indeo Video 4/5 (IV41, IV51),Real Video 1/2    y Real Video 3/4, entre d’altres.

Descarrega'l  
Spotify

Spotify és un programa que et permetrà gaudir del que es coneix com ràdio a la carta. Un programa que amb una simple recerca et permetrà escoltar el tema que vulguis, quan vulguis. Sens dubte, Spotify té tot el necessari per a marcar un abans i després en aquest tipus de programes. Spotify molt senzill d´utilitzar, els seus servidors estan replets de continguts i la qualitat dels mateixos és, senzillament, excel·lent.
Spotify ara a facebook !!!

Spotify open, 20 hores mensuals gratis, amb propaganda.
Spotify free, necessari invitació sense límit d’hores, amb propaganda.
Pots mirar altres ofertes Spotify Premium / Unlimited (de pagament).

Descarrega'l  
VSO Image Resizer

Modifica la mida de les teves imatges amb VSO Image Resizer, permet reduir-les i canviar de resolució. Si volem enviar una imatge per correu electrònic o guardar-les amb resolucions mes baixes, amb aquest programa ho pot fer d’una forma senzilla.
Es gratuït per us no comercial.

Descarrega'l  
 ofimÓtica
GIMP

El GIMP és un programa lliure extremadament potent i versàtil, adequat per a tasques com ara retoc fotogràfic o creació i disseny d´imatges. Es pot utilitzar com a simple programa de dibuix, com a programa de retoc fotogràfic professional, com a sistema de processament massiu en línia, com a dissenyador massiu d´imatges de producció, com a convertidor de formats gràfics, etc. Disponible per a Linux, Windows i Mac.

Descarrega'l  
Libre Office

El LibreOffice és un paquet ofimàtic lliure derivat de l´OpenOffice.org i mantingut per part de l´antiga comunitat. Aquesta versió inclou tant la versió en l´estàndard general de la llengua catalana com en la variant valenciana, que podeu triar durant el procés d´instal·lació (català o català (valencià)).

Te’l pot baixar d’aquí, LibreOffice

(Font: softcatala.org)

Descarrega'l  
 utilitats
7-Zip

7-Zip, es capaç de comprimir d´un 30% a 70% mes que el format estandart ZIP. Pel meu criteri és una de les millors eines de compressió del mercat. I el mes interessant és que el programa es de  Codi lliure, (llicencia GNU LGPL). Si es del teu interès pots tenir mes informació a http://www.7-zip.com.mx.

Descarrega'l  
Adobe Reader

Adobe Reader és una aplicació que permet visualitzar i imprimir arxius en format PDF i està disponible gratuïtament.Tambe pots realitzar recerques en el document.

Per la versio de Windows 7, cliqueu l´enllaç Adobe Reader XI

Descarrega'l  
Copies de Seguretat

Cobian Backup és un creador i gestor de còpies de seguretat. La seva pantalla principal es divideix en dos panells: l´esquerre mostra les tasques existents com a icones, mentre que el dret ensenya les propietats de cada tasca, l´historial i el registre d´esdeveniments.

Les tasques de copiat són molt fàcils de crear. El quadre de tasca nova de Cobian Backup et guia pels panells de configuració, en els quals, a més de la periodicitat i els fitxers a copiar, podràs definir el tipus de còpia (normal, incremental o diferencial), el tipus de compressió, el xifrat i les exclusions.

Descarrega'l  
PDF Creator

Amb el PDF Creator 1.7.1 podem generar un arxiu PDF des de qualsevol programa. El PDF Creator instal·la una impressora virtual al nostre Windows, de manera que el document que vulguem convertir només caldrà imprimir-lo seleccionant aquesta impressora. (Compatible amb windows 7).

Descarrega'l  
[servei tècnic] [xarxes] [comptabilitat] [programació] [disseny web] [sage sp service partner]
dataxip sl  ·  c/ indústria, 7 08570 torelló (com arribar-hi?) · 938505418 info@dataxip.com - [inici] [contacte] [mapa web]
© dataxip sl, serveis informàtics - B63362875